Då drar jag iväg ett inlägg direkt från sofflocket på min nya, fina surfplatta som jag fick av gubbelubben när jag fyllde 23 bast för en vecka sen. Han vet verkligen hur man ska fjäska in sig hos regeringen. Haha. Den är min nya bästa vän och kommer hjälpa mig mycket med skolan. 
 
Annars känner jag mig hyfsat slutkörd, men jag tänkte bota det med en god natts sömn. Helt sjukt att det nyss var helg! Måste kliva upp i tid ändå imorgon,  ska försöka ordna med lite vaccination inför VFU'n. Åh herre mina getter, det är snart dags. Det blir ett jäkla rännande tre av de fyra veckorna, mellan jobb och praktik. Som tur är har jag så bra kollegor som rycker in och täcker upp för mig när jag är borta. Ser ljuset och semestern  i tunneln däremot, men det kommer nog bara ta en vecka in på den innan jag längtar tillbaks till jobbet och skolan igen.
 
Men nu längtar jag efter kudden. 
Lillfisen med kompisen Driva i skogen igår 
 
Sitter här ock njuter av en kopp gott kaffe, och andas. Förra veckan var sjukt tung. Föreläsningar hela dagarna och så jobb torsdag + lördag. Skönt med en ny vecka alltså. Ska snart göra mig iordning för dagen, efter en skön sovmorgon. Ska upp på bibblo och lämna igen samt låna lite böcker. Klockan tolv ska vi sitta med gruppen och förbereda ett seminarium i psykologin. Hade tänkt träna nu på morgonen, på nya gymmet men receptionen är inte bemannad förrän klockan tolv, så det sket sig. 
 
Igår hade vi en riktig myssöndag. När jag kom hem från jobbet åt vi frukost och drog sen iväg till pagla och såg lite skidåkning. Vi åkte hem en vända för att hämta varmare kläder men vi blev kvar. Somnade och sov nån timme och köpte sen middag. Sen åkte vi till stallet och tog in hästarna och sen hem i soffan igen för att se på film. En riktig slödag, en välbehövlig sådan. 
 
 
Forte tyckte stallkatten Emil var en snäll katt och satt lugnt i husses famn och blev goad med. Lite läskigt var det dock, men ganska mysigt ändå. 
Vilken härlig påsk vi har haft! Fint väder och mycket god mat och godis. På skärtorsdagseftermiddagen åkte vi ut till stugan och bara hade det mysigt med Stefans familj. Vi klev upp tidigt och brummade till ikea på långfredagen och fyndade sängstommen vi länge velat ha, sexhundra kronor billigare än om den funnit i lagret när vi varit och försökt köpa den tidigare. Vi rekordade igenom hela ikea på en timme och hade till och med ork att kolla i andra affärer efter det. Till råga på allt rymdes åbäket i bilen preciiiiis! 
 
Påskaftonen firade vi med min släkt ute hos min morbror, med pimpeltävlig och grillade hambisar i solen. Och så åt vi såklart några kilo godis. Så nu är det dags att återgå till det sunda livet! Var ute med lillen på en löparrunda idag, första på två veckor efter tentor och småkrämpor. Skönt var det, men väldigt ovant att springa på asfalt istället för is. Kändes i hela kroppen att det var annorlunda. Har förberett både mannen och mina klasskompisar på att de kommer måsta assistera mig in och ut ur bilen samt upp från stolar och sängen. 
 
Nä, nu ska jag sova. Morgonjour i stallet och kursintro räcker för att knäcka mig idag. Måste ladda om för imorgon är det sju timmar föreläsning som gäller. Godnatt!