Jag har verkligen ett lugn inom mig just nu. Det verkar som att både kropp och knopp förstått att det är säkert att slappna av lite nu. Att jag faktiskt är ledig!

Idag har jag och Stefan spenderat dagen i Luleå, tillsammans med ALLA andra i hela världen, kändes det som i alla fall. Det var så sjukt mycket folk att jag inte ens orkade gå in på flera affärer. De vi väl gick in på var det bara precis in och så ut igen. Hittade dock ett spel på Lagerhause och lite julgrejer på Rusta. Nästa år tänkte jag ha en annan stil på julpyntet här hemma, så det passade perfekt att fynda lite på rean.

Vi hade tänkt kolla runt på tapeter också, men vi var så trötta efter att ha gjort stan så vi åkte hem. Stannade på vägen och fick mat hos mamma och pappa. Jag och mamma åt surströmming medan Stefan, pappa och bror åt köttbullar och makaroner, knäppgökarna..

Jag och Forte var alldeles nyss ute på dagens sista promenad. Det var tur att jag hade koppel på honom, annars hade han blåst bort från mig, det är nämligen stormigt här igen.
Idag är en annan dag. Annandag jul! Sitter här i min nya fina Ziperall som jag fick av älskling i julklapp, den ger ultimate mysfeeling!

Julhelgen har flytit på som den bör. Mat i massor och den traditionsenliga utgången igår. Lite slöseri med pengar att betala hundrafemtio kronor för att komma in på enda stället i Boden, förutom Western Farm, och så är det ändå inte speciellt mycket drag. Men vad tusan! Det är bara juldagen en gång per år. Innan vi gick ut hade vi det trevligt hos Veronica och Emil, drack kall glögg och såg på roliga musikvideor på youtube.

Julafton spenderades hos mor och far, tillsammans med femton släktingar och två småttings. Massor med mat och finfina julklappar, och Kalle Anka såklart.
Nu ska jag hoppa ur min sparkdräckt och göra mig lite julfin igen, snart åker vi till farmor och farfar och firar jul med pappas sida, och såklart äter mer julmat. Massor med janssons ska det bli!

God fortsättning alleman!
Det börjar dra ihop sig nu. Alla klappar är inslagna och klara, och snart är hemmet städat och fint.

Idag har jag mest bara slöat. När jag är ledig brukar jag och Forte ta en längre prommis innan lunch, och få i oss lite dagsljus. Hade stoppat slögränsen till klockan elva, men hunden ville ut redan strax före tio. Okej, tänkte jag. Då kommer vi ju in snabbare och så har jag mer tid att städa och göra extra fint här hemma. Jo det kunde jag ju tro i alla fall! När vi gått två tredjedelar sa min kropp ifrån.


Inget allvarligt, jag är bara så trött. Har sovit dåligt i natt dessutom, på grund av att en viss liten krabat snodde min kudde hela tiden. Ja, vi har hunden i sängen, efter många om och men. Det är mysigast! Forte brukar däremot helst vilja ligga i fotändan, när vi väl ska sova, och kommer bara "upp" och myser en stund strax innan på kvällen och sen på morgonen när vi börjat vakna. Hur mysig som helst var han i natt, så till en början hade jag inte mage att flytta på honom, han låg ju så gulligt och sov så skönt. Men till slut fick jag nog! Fick skuffa bort honom flera gånger, då jag omedvetet gör plats åt honom när jag sover, och vaknar i skarven mellan min och Stefans kudde. För att vara en sån liten hund tar han himla stor plats.

Nåväl. När vi kom hem fixade jag lunch och slängde mig i soffan framför en film. Frossade i knäck och pepparkakor, och se, nu är jag på banan igen. Någorlunda i alla fall. Har beställt Maxmat till middag. Tråkigt, men sant. Vi har inte ätit det på jättelänge och ibland vill min kropp helt enkelt ha det. Och man ska alltid lyssna på sin kropp, haha.
Såhär mysig kille har vi!Helt omotiverat, men kolla vad lurvig min häst har blivit!