Måndag och ny vecka igen. Det går så fort! Idag är det plugg, plugg, plugg som gäller. En vecka kvar till tenta! Ska skriva klart det lilla sista på en inlämningsuppgift nu bara, så kan jag gräva ner mig i gamla tentor och böcker om lidande. Vilket i sig är en lidande, men snart är vi ett steg närmare mål. 
 
I natt drömde jag att jag och Stefan blev bjuden till Konstgreppskarin och hennes man. Vi hade jättekul och såg på tv. Haha. Himla konstig känsla att få besök i drömmen av någon man "känner" men aldrig träffat. 
 
Nä är det bara att ta tjuren vid hornen, dags att viga en vecka av mitt liv till O0005H.
 
 
 
Äntligen fredag! Det spelar ingen roll att jag jobbar imorgon, det är ändå mysigt med fredag. Vaknade upp på jobbet och åkte sen för att hämta Matilda för att ha en liten pluggdejt på förmiddagen. Efter det tog jag lunch och myste med Forte och storlipade framför Greys Anatomy. Sen vidare till stallet i regnet.
 
Nu är det fredagsfint hemma, med tända små lampor i vardagsrummet, för idag är det mörkt trots att solen inte gått ner än. Regn och rusk. Egentligen perfekt väder en höstfredag, bara att ligga och lata sig. Hunden vill inte ens gå ut. Han går med på ett varv runt kvarteret men pinnar snabbt på när vi börjar närma oss porten. Är man gjord av socker så är det ju inte så konstigt. 
 
För ovanlighetens skull ska vi idag äta middag själva, hemma. Fredagsmiddagen hos mor och far är inställd denna vecka. Kändes lite konstigt att trängas på coop en fredag eftermiddag, men ändå mysigt att göra eget fredagsmys, from scratch. Nog babblat om min dag, nu ska jag svänga ihop en äppelpaj!
 
Denna dagen är kommen! Kravlade mig ur sängen kring halv tio, ännu tröttare än jag var när gubben åkte till jobbet strax före sju. Tog tag i veckoständning, som nu är klar. Vad ska jag göra nu? Min tanke imorse var att jag skulle sen bara ligga och dega, men det känner jag inte alls för nu. Kan inte åka till stallet, för vi väntar på någon rörnisse som ska kika på vårat element i hallen. 
 
Vilka problem! Jag har ju bokhyllan full med kurslitteratur, kan ju läsa dem. Haha! Eller?
 
 
Hade inte haft några problem att dega i värmen och bada i vågorna. På tal om.