Började morgonen med tentaångest som heter duga. Fick till slut lite vettigt gjort innan lunch, så nu känns det okej på den fronten. Grinig över det kalla vädret också! Jag som var så springsugen..
 
Sen hips, vips gick solen upp ordentligt och det blev varmare. Slet upp deppröven ur soffan och snörade på dojjorna och kopplade hunden. Swosh! Nu är det goda humöret tillbaka. Det märktes verkligen på hunden att vi haft två dagars ofrivillig vila. Så jäkla typiskt att det inte ska räcka med att migränen förstör en dag. Dagen efter gör det fortfarande ont i "ärret" när jag reser mig snabbt, skuttar, nyser eller böjer mig ner. 
 
Ett hett tips alltså, till er som liksom jag kan känna er likgiltiga och omotiverade till livet ibland. När allt bara känns jobbigt och tungt fast än det bara är småpotatis. Ta't lungt, ta'n jogg! Svetten rensar ut allt skit, bara duscha av och riva av ett leende efteråt.
 
Trots att jag egentligen gillar vintern så skulle det inte göra nåt om det blev sommar, eller i alla fall vår nu!
Sitter här och väntar på att denna dag ska ta slut så jag får ta nya tag imorgon. Men först Det Okända såklart.
 
Dagen började bra dock. Klev upp i tid och myste på innan jag åkte till stallet. Skulle testa mitt "nya bett", kimbelwick bettet. Tänkte att det var dags. När jag sen tränsade insåg jag varför jag inte gjort det än, trots att jag haft det hur länge som helst. Måste puckla på det lite då skänklarna är alldeles för tighta upptill. Så vi tog vanliga tränset och bettet och jobbade lite i skritt på ridbanan. Tror hästen fått vårkänslor! Igår var han tossig i början av passet. Inte alls mjuk och samarbetsvillig som han brukar vara, men efter lite galopp lossnade det lite. Idag var han lite spooky också, kände riktigt hur det sprudlade i lillkroppen hans. Så nu kanske det är vår, eller så har någon smygutfodrat honom med havre (vilket bestraffas hårt!). 
 
Precis när jag släppt ut honom i hagen och skulle göra klart det sista så började det flimmra för ögonen. Så fixade vatten och så i blindo efter att till min stora glädje hittat ett litet vitt piller i min väska. Satt med en extra stark kopp snabbkaffe med mössan över ögonen tills jag fått tillbaka någorlunda syn och kunde brumma hem. Snabbt sved jag om och fixade lunch, i hopp om att jag kanske lyckats mota olle i grind. La mig och vilade för att kunna åka till skolan och ha lab. Nix pix! En stund innan jag skulle bli upphämtad fick jag inse att jag var besegrad. Med bortdomnad tunga, ena handen och sludriga tankegångar lyckades jag meddela att jag inte kunde åka. Fan! Nu måste jag vänta till nästa termin för att kunna göra den labben. Sen sova jag några timmar och vaknade av rapport från en snäll kompis som uppdaterade mig om läget i skolan. Kändes bra till en början men sen kom huvudvärken igen, inte i samma styrka som tur var. 
 
Nu känner jag mig nästan som människa igen, efter mammas goda lasagne som vi trollade fram ur frysen, lite godis och cola. Lite butter över att jag missade allt idag och Forte och jag som laddat för en joggingtur. Skit händer.
 
Bjuder i vanlig ordning på en instagrambild.
Nu är denna helgen snart slut. En riktigt mysig sådan. Igår tog jag sovmorgon till klockan tjugo i åtta. Japp, det räknas som sovis. En mysig och slö morgon med varma mackor till frukost. På eftermiddagen tog jag med lillen på en tur till mamma och pappa och kollade om huset stod kvar. Det gjorde det, så vi kutade hem igen. Över sex kilometer tur och retur och vi var båda rätt trötta efter det. Sen mojsade vi mest på, för det måste man få göra ibland. S bakade en smaskig banoffepaj som vi tog med oss till Veronica och Emil på kvällen. Där såg vi mello, provlyssnade deras nya högtalare och drack en öl eller två. Forte jagade katter.
 
Idag såg morgonen ut ungefär likadan, men med lite skoljobb också, innan jag åkte till stallet för att bära hö. Ska tillbaka ikväll och motionera hästen och ta in de övriga. Sen var det årsmöte för NDRF och snart vankas körrfärspaj hos svärisarna. Det var det det!
 
 
Newton tyckte det var helmysigt väder idag! Blundar och njuter av solen.