Någon som har missat att det är valborg idag? Vi har inga speciella planer egentligen. Eller hade kanske man skulle säga. Nu verkar det som att det vankas grillning med ett vänpar, och kanske ta en öl eller två. Hoppas det blir fint väder! Just nu är det lite halvt om halvt fint. Det blåser, och är inte jättegrått, men inte heller solsken. Men 19 grader i skuggsolen, inte dumt faktiskt.

Har spenderat dagen i tvättstugan. Vi har inte tvättat på tre veckor, så det var en del, men nu är det klart. Bara det roliga kvar, det vill säga vika in allt i garderoberna. Ska dra igång en städpatrull nu tror jag, med min svart och silvriga medstjälpare. Vi får väl se hur detta slutar.
Denna lilla skrutthund kom till oss för precis 1år sen<3
I flera dagar har jag gått och tänkt på att göra cupcakes. Men inte vilka som helst, utan sånna med "mumsmumsfrosting". Vad jag inte visste var att de hade ett namn, high hat cupcakes. Trodde inte alls att det var vedertaget. I alla fall, jag har varit väldigt baksugen också senaste dagarna, som jag alltid blir när det börjar närma sig slutet av kurser, och inlämningar och tentor. Idag har jag varit ledig, och ska inte på skolan förrän klockan två, så jag har haft tid att pyssla på hemma. Efter att jag ätit lunch tänkte jag att jag skulle slöa lite framför tv'n, och såg att Leila bakar i frankrike skulle vara. Tänkte inte se det egentligen, då jag trodde att jag sett alla avsnitt, men nej! Detta var ett osett avsnitt för min del, och gissa vad honbakade?! Jo, cupcakes! Och inte vilka som helst, utan High Hat Cupcakes! Vad är oddsen?

Jag tog detta som ett tecken. Jag lyfte ut skrivaren ut bokhyllan, skrev ut receptet, skrev handlingslista och drummade iväg till ica. Baka, baka. Hittade ingen såndär muffinplåt, men tänkte "nog går det med bara formar". Lite man tager vad man haver, och gör det bästa av situatonen. Mina muffins är nu klara, men ser ut som ena riktiga mähän, som att de försökt simma ur formarna. "Vad var det jag sa?" sa mitt ena jag till mitt andra. De var inte alls värda besväret att vispa ihop marängsmet och doppas i choklad. Men de var oh så goda.
Leilas hi-hat cupcakes
Drömmen (Foto tv4)
Hejsan svejsan! Sitter här med hjärtat i halsgropen, och kollar tentaresultat. Idag kommer resultatet från sista tentan, hittills har jag klarat två och oklarat en. Vet inte om jag vill veta ens, kanske ska vänta till ikväll. Ett dåligt tentaresultat kan verkligen förstöra en dag, samtidigt som att bra ett kan bringa sån härlig lättnad. Jag törs inte hoppas.

Ute regnar det. Lite tråkigt, men då regnar ju snön bort. Klev upp kvart i sju idag, trots att jag inte behöver åka hemifrån förrän halv tolv. Hoppades att det skulle vara minusgrader, så att leran i hagarna skulle vara stenhård och lättare att köra skottkärran över, men nej. Får slita arslet av mig en annan dag, i leran, istället.

Nu ska jag gå ut en tur med den lilla äppelknyckaren, sen ska han få en halvdusch så han är ren och fin i benhåren, för ikväll ska han trimmas en vända inför utställning i maj. Plus att vi ska valpmysa lite, förhoppningsvis.