Dagen före tenta, sista chansen att få in det sista. Eller repetera allt snarare. Tänkte sätta igång typ nu, eller sen. Har i alla fall gjort mig iordning. Faktiskt så hjälper det, att ta på sig kläder och "fixa" sig som om man ska till skolan. Trodde inte det förrän jag faktiskt testade, och nu gör jag alltid så. Man känner sig lite piggare helt enkelt, och mer seriös. 
 
Det behövdes lite hårdare tag i fejjan idag. Blir galen på min dåliga hy! Har aldrig haft problem med det tidigare, inte ens under tonåren, och nu har jag haft pizzafejs i ett år. Helt sjukt! Fick tre nya godingar i går också, skoj. Undra vad fasen detta beror på.. Världsliga saker.
Det var skönt att kunna säga till älsklingen när han kom hem att jag pluggat hela dagen. Ja, alltså hela halva dagen. Ungefär tre-fyra timmar. Meningen var att jag skulle sitta nu ikväll också, men inspirationen försvann helt. Kanske måste smälta det hela lite. Ja, vi säger så.
 
Vår nya spis kom idag, så vi har spenderat kvällen med att justera hit och justera dit. Nu är den så nära rak som bara går. Kom hem efter stallet och mathandling och var superhungrig, Stefan också, så vi syndade och hämtade hem pizza från favoritstället. Annars hade vi kanske suttit och ätit ungefär nu, om vi inte legat och grinat på golvet. Längtar till jag får använda den imorgon! 
 
Något mindre trevligt är att 70 cm spisar inte alltid är 70 cm. Våran gamla var typ 68,9 cm och den nya 69,4 cm, så vi fick slita ut det lilla skåpet vid sidan av spisen för att få in den nya. Vi som just börjat se ljuset i tunneln. Inte för att det är så svårt att ordna, men det var ändå så typiskt.
 
Ajja, what to do liksom. Kanske skulle ta en liten titt på mag-tarmsystemet, eller något annat som har med anatomi att göra. 
 
Kolla vilken fin cupcakepyramid jag köpte i helgen! Nu tillhör vi dock dem som inte har färska cupcakes hemma stup i kvarten, så det fick bli en frukt- och lökpyramid istället. 
 
Så var det måndag igen. Klev upp tidigt och släppte ut hästarna i kylan, -15C. Nu har jag ätit frukost och ska hoppa i duschen och göra mig klar för dagen. Massa plugg blir det idag, hugahuga kaffestuga.
 
Denna vecka ska jag:
-Klara tentaskiten
-Rida ute i snön tre gånger
-Träna två gånger