Pust! Nu är jag hemma, för att stanna. Jobbade ju söndag, och så hann jag bara hem och slänga i mig lite frukost och en snabbdusch innan det bar iväg igen, till skolan. Hoppade av bussen vid jobbet igen,efter skolan, tillbaka där dagen startade, för p-möte. Sen snabbt hem, slänga i mig middag och iväg till stallet. Nu är jag ääääntligen hemma igen!

Det har minst sagt varit full rulle idag, och nu ska jag med helt rent samvete krypa upp i soffan, men gubbarna och en kopp te, framför det okända(!).
I min tekopp just nu. Låter godare än det smakar, men smakar helt okej gott. Och dessutom helt koffeinfritt=däckad jag om en timme=skönt som tusing!

Så var man ledig, i alla fall från jobbet. Ska dra i väg till skolan alldeles strax, först ska jag hoppa in i duschen och ta på mig något representabelt. Det är alldeles tomt här hemma. Forte är hos Stefans farföräldrar, eftersom att han jobbar och jag har skola idag.

Det är fantastiskt att vi har dem så här nära, bara några kvarter bort. Inte enbart för att de gärna tar hand om lillen när de kan, såklart. Det är en sån där härlig win-win situation, med hund passningen alltså. Jag och S slipper oroa oss för att han blir uttråkad av att vara hemma själv, och hans farmor och farfar tycker så mycket om att ha Forte hos sig.

När vi skaffade Forte var vår situation lite annorlunda. Jag jobbar dygn så jag har väldigt många lediga dagar, fler än jobbdagarna. Men nu har jag ju börjat studera, och tack vare mina arbetstider så kan jag både läsa och jobba. Men jag kan dock inte vara hemma med hunden lika mycket som jag kunde förr. Han har inga problem med att vara ensam, men det är ju mycket roligare om han får vara med någon. Världens bästa lösning har vi!Såhär ullig och gullig var han i somras.

Hej på er mina vänner! Jag har precis slutat jobbet, och ska nu gå ut med min lilla Skrutt-Hund. Stefan får sova i alla fall en kvart till, för sen ska vi sätta igång med tvätten och äta en mysig frukost. Mmm, är sugen på ägg.

Any who! När vi tvättat klart, eller i alla fall det mesta, ska jag bege mig till mor och far. Vi ska på kalas hos min kusin som fyllde år under veckan. Sen får vi se vad lördagen mer bjuder på, kanske en ridtur? Får se om jag orkar efter dagens flängande och med jobb igår och imorgon. Skulle tro att det blir mys för hela slanten!

Ha en bra lördag, plocka några extra godisar!