Japp, på tisdag går första tentan av stapel! Hej och hå, idag ska jag plugga järnet. Men det enda jag kan tänka på är middagen vi är bjudna på ikväll. Svärmor ska koka ihop nåt smaskigt, nytt och oprövat, och vi får inte veta vad. Tror det kommer bli nåt jättesmarrigt! 
 
Först gå ut med hunden, sen äta en matlåda från igår, vilket blir tredje entrecoten på tre dagar. Kött är gött! Sen ska jag plugga, okej ?
På senaste tiden har jag skrapat ihop flera bloggar som jag läser ofta, så jag bestämde mig för att börja med bloglovin' igen. Vill ni så kan ni följa mig där: Följ min blogg med Bloglovin
Idag har jag gjort min första dag på sjukhuset i Gällivare, och nu sitter jag "hemma" på rummet igen. Lyckades hitta ett rum nära sjukhuset, så det tar bara fem-tio minuter och traska mellan. Fint var det också, över förväntan. Jag tycker egentligen inte om att dela badrum och kök med människor jag inte känner, men jag är nästan helt själv  så det är okej. Längtar hem till mina gubbar bara, som väntat. 
 
Ikväll ska jag roa mig med lite påfyllning i våran rapport, och kanske se lite film eller tv. Tänkte ta en liten promenad, kanske på stan, men jag orkar inte det. Eller jag ids inte. Ska värma min middag snart, en riktig delikatess: Ravioli i köttsås a' la Felix. Lyxigt värre!
 
 
Lite (det mesta) av mitt crib!