Så var denna arbetsvecka slut. Det har varit en bra sådan, men nu är det skönt med helg. I vanlig ordning ska vi strax bege oss till mina föräldrar för fredagsmysmiddag. Sen blir det en lugn kväll för imorgon ska jag upp i ottan och släppa ut hästarna och ta mig en tur på min älskade häst.
 
Blev lite orolig för honom igår. Min medryttare tyckte han var trött i onsdags och när jag öppnade boxdörren för att mocka såg jag inte en enda bajshög. Skönt! Kanske ni icke hästmänniskor tänker. Men nej, en häst äter som en häst och bör därför även bajsa som en häst. Gör den inte det ringer varningsklockorna i hästägarens huvud! Men som tur var så hade han bajsat. Bara det att allt var väl utspritt i hela boxen. Detta troligen på grund av att det har installerats en ny flugdödare i stallet, en eldriven sådan, så det låter och luktar varje gång en fluga får möta sin skapare. Hoppas han vänjer sig snart, så han får nån ro på natten och inte behöver vara så trött. 
 
Nog skrivet, det är dags för fredagsmys!
Tidigt i lördagsmorgon kom vi hem från en härlig semester på Cypern, Pafos. En vecka av sol, bad, god mat och god dryck. Allt i mängder! Någon nyans mindre blek i skinnet och lite mer prickig av solen. En riktigt skön avslutning på sommaren. Eller inte egentligen, för sommaren dröjer kvar än även här hemma. 
 
Helgen har sen bara rusat förbi. Vi fick hem våran lillkille som varit på kollo hos sin bror under tiden vi var borta. Han var inte jätteimponerad av oss när vi kom och hämtade honom. Så det ger vistelsen högsta betyg! Full rulle med alla nya kompisar. 
 
Igår jobbade jag hela långa dagen, kvällen och natten. Sista veckan nu innan allt drar igång, så det gäller att njuta så länge. Har precis varit ute på prommis med Kattis, så Forte ligger och sover gott. Nu blir det stallet och utfodra de hungriga hästarna. 
 
 
Obligatoriskt.
 
 
En drink efter maten, innan vi sjöng duett på karaoken.
 
 
Blekfis i solstolen
 
 
 
Nu är jag hemma igen efter första arbetsdagen efter semestern. Det gick bara bra, men skönt att vara hemma igen. Att jobba dygn som jag gör är verkligen super, så mycket mer ledig tid när man gör bort jobbet i ett svep. När vi åker utomlands nu på fredag behöver jag inte ens ta ledigt då jag ändå år ledig tio dagar enligt schema. Fast jag jobbar i och för sig bara sjuttio procent så. Mer hade inte fungerat då jag dessutom pluggar på heltid också.
 
Något som däremot inte är så kul med att jobba dygn är såklart att jag inte får träffa mina älsklingar. Speciellt jobbigt efter sex veckors semester. Forte har suttit som ett plåster påmig sen jag kom hem. Nu ska jag städa lite och fundera på vad mer jag behöver packa.