Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, idag är faktiskt löningsdag! Hurra, hurra, hurra!
 

Ja, ungefär precis så känns det! Efter att ha varit en fattiglapp sen vi kom hem från Uppsala känns det bra att äntligen ha lite kosing på kontot. Sen att allt i princip ska sparas till utlandsresan om mindre än en månad är en annan femma. 
 
Idag blir en ofrivillig slödag. Igår kväll konkade vi hö i några timmar och min högra handled är nu helt slut. Så länge jag har den rak går det bra, men kan inte ens hålla i ett vattenglas utan att det gör vidrigt ont. Så det blir ingen träning, ingen städning, ingen målning och ingen ridning idag. Skönt med allt egentligen, men jag hade så gärna velat dra ut på en lite längre tur med hästen och galoppera massor. Han har varit så himla pigg senaste veckan, men det kanske dessa varma dagar och sova ute-nätter ordnar upp ändå, hehe. Sommaren kom ju tillbaka ändå. 
 
 
Så synd att jag slipper måla lister idag..
 
Ligger i soffan efter en härlig vistelse på Piteå havsbad. S' farfar fyllde jämt för ett tag sen så de bjöd hela familjen på hotell och middag med show. Min stackars mage har tagit lite stryk av all mat som den egentligen inte tål, igårkväll när vi kom upp till rummet såg det ut som att jag var i sjätte månaden typ.. Men det är ju måndag imorgon, perfekt för att börja äta lite bättre, hehe.
Idag hålls vi hemma jag och Forte. Regnet har vräkt ner ute och det har varit snorkallt. Har passat på att rensa lite i alla mina skolpapper, men blä så tråkigt. Himla ocoolt att ha semester själv. S har ju börjat jobba igen, så det är ganska tomt här hemma. Ska göra ett till ryck och rensa i lite andra smågömmor, sånt som behövs. Minns ni att jag skulle göra bort det sist när det regnade? Lättare sagt än gjort, haha. "Varför göra det idag när jag kan göra det imorgon?"
 
Klev upp tidigt idag i alla fall, strax före sju när älsklingen åkt iväg till jobbet. Inte så kul att ha skev dygnsrytm när ena halvan av hushållet jobbar, tur att jag är en hyffsad morgonmänniska ändå.