Är helt slut i huvudet just nu. Har jobbar från fredag morgon till imorse och idag är dagen innan tenta. Den här tentaperioden har varit ovanligt jobbig. Har inte hittat motivationen alls till att plugga känns det som. Hoppas att nåt har fastnat ändå. Känns som att det bara tar stopp hela tiden. Morgondagens tentor (sex små i en) känns som att jag har hyffsat grepp om, men har inte alls pluggat lika mycket som jag brukar, så vi får se hur det går. Förhoppningsvis klarar jag några av dem i alla fall, så det blir inte en hel tenta att skriva om sen. 
 
Strax ska vi åka till mina päron. Vi bjöd in oss själva på middag och det vankas hemmagjord pizza. Sen ska jag ta in hästarna och sen blir det mer repetition inför morgondagen. Hoppas jag överlever. 
Så här snygga var min häst idag i ett av sina nya täcken
På måndag och tisdag har jag tentor. PANIK! Mitt liv och meningen med det bryts ner och kvar blir bara den där lilla "klara tentorna-biten". Allt kretsar kring det just nu. Ni kan då säkert förstå att det finns ett visst behov av att tröstäta. Okej, förlåt. Mitt liv kretsar just nu kring tentor och kolhydratsproppade och fettdrypande livsmedel. That's it!
 
Förstå då ironin i, att efter ha kämpat sig igenom ett friscomål och äntligen nått fram till resonemanget "har vi ändå syndat så här mycket är det ju lika bra att vi sätter i oss lite av den där kladdkakan som vi suktat efter, men lyckats motstå hela veckan, trots att den legat i frysen och bara väntat på att bli uppäten", och sen inte orka äta upp. Som om inte det vore nog så var det precis innan den godaste delen som det bara blev blä och illamående av detta frosseri. 
 
Med den goda delen menar jag såklart det gojsigaste i mitten. Har för vana att "spara det bästa till sist", för det lämnar en alltid med det fina minnet av hur god just den där sista tuggan var. Problemet med den principen är att om man skulle bli mätt innan allt är slut, så är det just det gottigaste man går miste om. Eventuellt kommer jag nu ompröva mitt sätt att äta, framför allt runda saker, som kladdkakor, hamburgare, semlor och pizza för att undvika liknande situationer i framtiden. 
Nu är det äntligen helg! Sista redovisningen i skolan är klar, så nu är det bara tentaplugga som gäller. Eller bara och bara. På tal om tenta så fick jag veta resultatet från omtentan jag skrev för nån vecka sedan och det var ett glädjande besked kan jag tala om. Det kom egentligen inte som en överraskning, hade pluggat som en tok och kunde "svaren på alla frågor", men det är ju såklart att veta säkert. 
 
Ikväll ska helgen och tentaresultatet firas med surströmming! Fy tusing vad gott det ska bli. Efter det blir det det obligatoriska fredagsmyset. Men det blir det nog en tidig kväll, måste tyvärr upp i ottan och släppa ut hästkrakarna imorgonbitti. Tur att jag är ledig söndag-tisdag så jag får sova nån gång. 
 
 
Våran söta lilla skurk. Står nu motvilligt på trimbordet en stund innan vi drar till mina päron.