Idag är våran dag. För tre år sedan blev det vi, dagen före nyårsafton. Då var vi i Pålkem och firade nyår med trettio andra. Ikväll ska vi fira med middag ute och bara ha det mysigt. Idag har vi dessutom varit förlovade i ett år. Jag är så glad att vi hittade varandra och ser fram emot många årsdagar tillsammans.
 
 
Jag och min prins, midsommarafton 2010
 
Tänkte bara kika in och säga "Hej!" medan middagen värms i ugnen (fryspizza). Julhelgen har varit dundermysig med familj, vänner, mat och annat gott i mängder. Lever efter mottot att det inte är vad man äter mellan jul och nyår som är problemet, utan det man äter mellen nyår och jul. Så lite frosseri har det blivit. 
 
Idag har jag varit ut på första ridturen på två veckor, i kylan och med trevligt sällskap. Tårna blev lite frusna men annars var det varmt i mina nya vinterridkläder jag fick i juklapp.
 
Ikväll ska vi mysa till det med en sen bio och ladda inför all matlagning inför nyår. Vi var nyss och handlade massor med gott. Tror maten kommer bli super!
 
Hoppas ni har haft en bra jul.
Har precis varit hos Stefans farmor och farfar och ätit en supersmarrig fördelsedagsmiddag för Stefans lillkusin som fyllde elva. Tre rätters! Kunde till och med ta ett glas vin till maten då jag slapp åka och ta in hästarna. Idag har det varit så kallt, -30, så de fick komma in tidigare. Nu har älsklingen gått upp till stan för att möta upp hemvändarna, så jag och Forte ska jäsa i soffan och se på Greys.