Åter till verkligheten, på riktigt! Längtar till nästa helg, då är jag helt ledig. Mmm, ljuva tanke. Hoppas jag tar mig dit, känns overkligt långt bort. Sitter just nu och tentapluggar, med en låång vecka framför mig. 
 
Började dagen i stallet och kylan. Efter en lång period med knappt en minusgrad i sikte kom femton minus lite som en high five-stol i ansiktet. Men det är i alla fall hundra gånger bättre än slasket och regnet.
 
Annars är jag lite handikappad just nu. Har införskaffat längdskidor som jag invigde i fredags. Kan fortfarande inte röra mig som jag brukar. Måste hjälpa till och lyfta benen med armarna när jag ska klä på mig eller ändra läge. Går gör jag som en pingvin. Men det var det värt, längtar till nästa helg när jag kan tillåta mig en åktur igen. Då skall det även storstädas och julen ska bort om jag lyckas hålla mig. Egentligen hade jag velat få bort allt redan förra veckan, men jag har helt enkelt viktigare saker att göra.
 
Dags att återgå till böckerna..
 
 
Mina räcerskidor!
 
Tjenamoss! Så var det 2014. Jag som fortfarande kan råka skriva 2012 ibland, hur ska detta gå?
 
Helgerna har varit till yttersta belåtenhet. Jag har spenderat dem som man bör med familj, vänner och massor av mat. Och ja, lite plugg. Börjar känna att batterierna är laddade för att orka vidare ett tag till. Jag börjar i ärlighetens namn faktiskt känna mig lite förslöad. 
 
I tisdags firade vi in det nya året hos Veronica och Emil, tillsammans med ett tiotal andra. Maten var en stor buffé som vi alla lagat enligt knytisprincipen. Gott i mängder! Hem gick vi halv tre, och vi var de första. Resten fortsatte in på småtimmarna. När vi sen sjusovit färdigt kring tolv så hämtade vi lillgubben som sovit borta hos Husses farmor och farfar. Hoppas att oräddheten för fyrisar håller i sig, tycker så synd om de små som är livrädda.
 
Igår bjöd min fina S ut mig på restaurang, för att fira våra fyra år tillsammans. Egentligen var ju det i söndags, men då hade jag huvudet fullt av snor, så då köpte vi pizza istället och hade filmkväll, med respekt för mina smaklökar och de övrgia restauranggästerna. 
 
Nyårslöften då? Mnja, jag vet inte om jag har några. Försöker hela tiden vara och bli en förbättrad version av mig själv. Just nu får det bli att jobba på tålamodet och acceptansen, både mot mig själv och andra. Ja, så får det bli.
 
Hoppas erat år börjat lika bra som mitt och att det fortsätter så. Nytt år, nya möjligheter. Eller nytt år, ny kalender, same old song. Ni väljer!