Sitter på Stefans lilla mini-dator. Allt är litet på den, knappt så man prickar rätt.

Idag efter att jag slutade jobbet åkte jag raka vägen till skolan. Det är ett hårt liv jag lever. Var hemma kring tre, och fick då kaffe med dopp hos Stefans farmor och farfar, och även Fortes dagmatte och -husse. Har precis plågat Forte på trimbordet. Han har hunnit få många tovor sen han sågs över med kardan sist. Ajja-bajja på husse och matte, så får man inte göra, låta det gå så långt. Men snart har är vi nog klara med vardagsrummet i alla fall. Det går inte så fort när skola och jobb tar upp nästan all tid, men sakta och säkert blir det gjort.

Ikväll ska jag fixa och dona här hemma, och måste tyvärr låta hästen vila idag också, annars blir vi aldrig klara. Som tur är, så är den här jobbiga perioden snart över i skolan, med både seminarium, rapporter och snart tentor, då finns det mer tid till skoj. Visserligen snurrar ekorrhjulet bara igång igen, var så säker.På fredag fyller den här lillskiten hela 1 år!
Brukar normalt aldrig blogga när jag jobbar, men eftersom att jag nu går in på mitt andra dygn, och har en liten stund över så blir det så. Ute skiner solen, och jag kan inte låta bli att börja känna mig lite vårig! Det ska bli så skönt med ett avbrott från skola och jobb. Måste vara hundrafemtioelvfte jag tjatar om det va?

Idag ska jag även till skolan, så det kommer en och jobbar åt mig några timmar. Skönt med ett break, men jag hade hellre åkt och pussat på mina gubbar där hemma, men de är inte ens hemma då. Förhoppningsivis hinner jag ta en snabbdusch innan jag bränner i väg till skolan, känner mig som en lortgris.

Bara en dröm bort
Idag hade vi bara ett seminarium på förmiddagen, så nu är jag hemma. Sitter och myser med Forte von Lurvig och väntar på att Stefan ska komma hem med bilen så jag kan åka till stallet. Innan det ska jag bara slänga i mig lite lunch, så jag orkar rida och skotta skit.

Senare ska jag på årsmöte på Distansridning i Norr, och sen blir det middag hos päronen i vanlig ordning. Fredagar är min favoritdag, helt klart!