Det var skönt att kunna säga till älsklingen när han kom hem att jag pluggat hela dagen. Ja, alltså hela halva dagen. Ungefär tre-fyra timmar. Meningen var att jag skulle sitta nu ikväll också, men inspirationen försvann helt. Kanske måste smälta det hela lite. Ja, vi säger så.
 
Vår nya spis kom idag, så vi har spenderat kvällen med att justera hit och justera dit. Nu är den så nära rak som bara går. Kom hem efter stallet och mathandling och var superhungrig, Stefan också, så vi syndade och hämtade hem pizza från favoritstället. Annars hade vi kanske suttit och ätit ungefär nu, om vi inte legat och grinat på golvet. Längtar till jag får använda den imorgon! 
 
Något mindre trevligt är att 70 cm spisar inte alltid är 70 cm. Våran gamla var typ 68,9 cm och den nya 69,4 cm, så vi fick slita ut det lilla skåpet vid sidan av spisen för att få in den nya. Vi som just börjat se ljuset i tunneln. Inte för att det är så svårt att ordna, men det var ändå så typiskt.
 
Ajja, what to do liksom. Kanske skulle ta en liten titt på mag-tarmsystemet, eller något annat som har med anatomi att göra. 
 
Kolla vilken fin cupcakepyramid jag köpte i helgen! Nu tillhör vi dock dem som inte har färska cupcakes hemma stup i kvarten, så det fick bli en frukt- och lökpyramid istället. 
 

Kommentera

Publiceras ej