Sitter här ock njuter av en kopp gott kaffe, och andas. Förra veckan var sjukt tung. Föreläsningar hela dagarna och så jobb torsdag + lördag. Skönt med en ny vecka alltså. Ska snart göra mig iordning för dagen, efter en skön sovmorgon. Ska upp på bibblo och lämna igen samt låna lite böcker. Klockan tolv ska vi sitta med gruppen och förbereda ett seminarium i psykologin. Hade tänkt träna nu på morgonen, på nya gymmet men receptionen är inte bemannad förrän klockan tolv, så det sket sig. 
 
Igår hade vi en riktig myssöndag. När jag kom hem från jobbet åt vi frukost och drog sen iväg till pagla och såg lite skidåkning. Vi åkte hem en vända för att hämta varmare kläder men vi blev kvar. Somnade och sov nån timme och köpte sen middag. Sen åkte vi till stallet och tog in hästarna och sen hem i soffan igen för att se på film. En riktig slödag, en välbehövlig sådan. 
 
 
Forte tyckte stallkatten Emil var en snäll katt och satt lugnt i husses famn och blev goad med. Lite läskigt var det dock, men ganska mysigt ändå. 

Kommentera

Publiceras ej