Jag har verkligen ett lugn inom mig just nu. Det verkar som att både kropp och knopp förstått att det är säkert att slappna av lite nu. Att jag faktiskt är ledig!

Idag har jag och Stefan spenderat dagen i Luleå, tillsammans med ALLA andra i hela världen, kändes det som i alla fall. Det var så sjukt mycket folk att jag inte ens orkade gå in på flera affärer. De vi väl gick in på var det bara precis in och så ut igen. Hittade dock ett spel på Lagerhause och lite julgrejer på Rusta. Nästa år tänkte jag ha en annan stil på julpyntet här hemma, så det passade perfekt att fynda lite på rean.

Vi hade tänkt kolla runt på tapeter också, men vi var så trötta efter att ha gjort stan så vi åkte hem. Stannade på vägen och fick mat hos mamma och pappa. Jag och mamma åt surströmming medan Stefan, pappa och bror åt köttbullar och makaroner, knäppgökarna..

Jag och Forte var alldeles nyss ute på dagens sista promenad. Det var tur att jag hade koppel på honom, annars hade han blåst bort från mig, det är nämligen stormigt här igen.