Våran lilla Forte är lite osäker när det kommer till att umgås med andra hundar, eller främst gå förbi dem när vi är ute och går. Därför åkte vi och hälsade på hans bror från samma kull, som bor på en jättefin gård som håller med hunddagis. Första intrycket blev väl sådär, då en av hundarna misstog Forte för hans bror, som hon brukar leka med, och Forte blev helt förskräckt och kutade i väg i världens fart en bra bit. När vi fått fatt i han och kunde börja om gick det däremot super. Han föll ganska snabbt in i flocken och hade en jätterolig eftermiddag med de andra hundarna. Bäst av allt var att få träffa brorsan igen. 
 
 
Det var inte det lättaste att få en bra bild av grabbarna bus, då de inte stod still särskillt mycket.
 

Igår kväll kom Fortes kompis Viggo och sov över hos oss medan hans matte var borta. Det gick bra, fast Forte tyckte till en början inte att någon annan skulle få mysa med hans matte och husse, men gav sig rätt fort. Så inatt har vi varit fyra individer i sängen mestadels. Grabbarna verkar dock vara trötta idag, så jag gissar att de inte sovit lika mycket som de har hållt koll på varandra. 
 
 
Bild från imorse, innan morgonpromenaden. Viggo fick låna Fortes gamla pinkskydd, då det är ganska frestande att markera både här och där, tyckte Viggo. 

Kommentera

Publiceras ej